Retearn en VD&P worden VDP

Wat wij u graag vertellen over Retearn

Retearn is een jong corporate finance kantoor met focus op kleine en middelgrote transacties.

Onder het motto ‘Your corporate finance’ wist Retearn al snel haar plaats te veroveren binnen het M&A-landschap in Vlaanderen.

Wat u al wist van VD&P

VD&P, dat de naam van haar oorspronkelijke stichters draagt, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 400 deals op de teller staan. VD&P, dat tevens lid is van het internationaal netwerk AICA,  is dan ook een gevestigde en gereputeerde naam binnen de wereld van Fusies en Overnames.

Retearn en VD&P worden… VDP

Beide corporate finance kantoren gaan verder onder de naam VDP. Kort en krachtig, met respect voor de traditie.

Het credo ‘Your corporate finance’ zal ook in het nieuwe logo terug te vinden zijn.

Dit nieuwe logo weerspiegelt perfect waar het nieuwe bedrijf voor staat : vanuit een sterk verleden verder bouwen aan de corporate finance van de toekomst, met doorgedreven expertise, gemotiveerde medewerkers en tonnen slagkracht. Met sterk betrokken partners en medewerkers die passie voor het vak uitstralen.

Vanuit haar hoofdkantoor in Gent en kantoor in Brussel zal VDP met haar complementair team zich sterk (blijven) focussen op het begeleiden van bedrijven bij verkoop en het zoeken naar gepaste targets.

De ambitie is, meer dan ooit, een klankbord te zijn voor de ondernemer en uw onafhankelijke expert in de begeleiding van fusies en overnames.

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken