Twee jonge ondernemers nemen Vanotex textiles recycling over

Twee jonge ondernemers nemen Vanotex textiles recycling over

M&A-advies aankoop

2022

Transactie:

William Van Steenberge en Vincent Lefevere hebben Vanotex, gelegen in Deinze en actief in het recycleren van productie-afvallen uit de textielindustrie, overgenomen.

Het bedrijf werd in 1975 opgericht door Frans Van Overschelde en zijn echtgenote en werd reeds meer dan 25 jaar verder gerund door de broers, Jef en Tom Van Overschelde. Beide broers blijven nauw betrokken bij de verdere evolutie van het bedrijf.

VDP trad op als adviseur van de koper.

Vanotex:

Vanotex is reeds meer dan 45 jaar actief in het recycleren van productie-afvallen uit de textielindustrie.

De hoofdactiviteit bestaat uit het uitrafelen of effilocheren van vooral synthetische productie-uitvallen van diverse takken uit de textielindustrie (naaldvilt, matrasindustrie, garenindustrie,         vezelproducenten, etc.). Vanotex stemt het eindproduct steeds af op de wensen van de klant.

Vanotex verwerkt jaarlijks ongeveer 7.000 ton textielafvallen en kan door eigen transport en modern machinepark heel snel reageren op de wensen van de leverancier en de klant.

Zie voor meer informatie: www.vanotex.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken