Let’s meet

Let’s meet

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden ze graag.

VDP

Your corporate finance

Kantoor  Gent

Congreslaan 21, 9000 Gent

Kantoor Antwerpen

Mechelsesteenweg 180, 2018 Antwerp

Kantoor Brussel

Terhulpensesteenweg 185, 1170 Brussel

T +32 9 245 17 00
E info@vdp.be

BTW: BE0455.903.463

Of contacteer onze partners rechtstreeks

Danny Vannevel

Partner

Danny behaalde een master Financial Management aan de Vlerick Business School. In 1985 startte hij zijn professionele loopbaan bij GIMV als Investment Analyst, waarna hij in 1990 aan de slag ging bij Fiduciaire Moores Rowland als Consultant. In 1998 was hij actief bij Deloitte, binnen het Corporate Finance Departement, als Director. Danny is sinds 2000 actief binnen VDP, waar hij in 2002 toetrad als Partner.

Inge Demuynck

Partner

Inge behaalde een PhD in de rechten aan de Faculteit Rechten van de Universiteit Gent (UGent). Zij was verantwoordelijk voor verschillende onderwijsopdrachten in het vennootschapsrecht, het contractenrecht en het consumentenrecht.

Inge is sinds 1999 actief binnen VDP, waarbij ze haar deeltijdse academische opdrachten combineerde met een juridische adviesfunctie binnen het kantoor. Inge is sinds 2002 voltijds actief binnen VDP als Partner.

Stijn de Vreeze

Partner

Stijn behaalde een MSc Handelswetenschappen - Accountancy & Finance aan EHSAL Management School. In 1999 startte hij zijn professionele loopbaan bij De Belegger als Financial Analyst, een dochtermaatschappij van De Tijd. Hierbij was hij verantwoordelijk voor analyses van de financiële markten met betrekking tot beleggingsbeslissingen.

In 2005 maakte Stijn de overstap naar EY binnen het Corporate Finance Departement. Hier was hij betrokken bij verschillende mid-market transacties voor zowel private als publieke ondernemingen met een internationale reikwijdte. Stijn is sinds 2007 actief binnen VDP, waar hij in 2015 toetrad als Partner.

Laurent Linkens

Partner

Laurent behaalde een MSc Handelsingenieur - Operations Management aan de Universiteit Gent (UGent). Tussenin liep hij reeds stage bij het toenmalig beursgenoteerde Private Equity fonds Mitiska.

In 2007 startte hij zijn professionele loopbaan bij Deloitte als Consultant, waarna hij later zijn carrière voortzette bij VDP. In 2012 maakte hij de overstap naar KBC Securities binnen het Corporate Finance Departement. Hier was hij betrokken bij verschillende M&A en ECM transacties.

Laurent werkte tussen 2014-2016 bij Blackfin Capital Partners als Investment Manager, een Frans Private Equity fonds met focus op financiële dienstverlening in continentaal Europa. Laurent is sinds 2016 actief binnen VDP als Partner.

Sinds 2022 is Laurent (gast)-professor Corporate Finance aan de Universiteit Gent (UGent).

Investor database

Laat ons weten wat u zoekt door uw gegevens achter te laten. Wij contacteren u vrijblijvend wanneer we relevante investeringsopportuniteiten binnen uw sector aan u kunnen voorstellen.

Neem vrijblijvend contact met mij op