Ons team

Ons team

Bij VDP vormen onze ‘corporate finance’-experts een hecht multidisciplinair team. Ze hebben jarenlange ervaring in verschillende aspecten van fusies en overnames. Een garantie voor een persoonlijke, discrete en geëngageerde aanpak.

Danny Vannevel

Partner

Danny behaalde een master Financial Management aan de Vlerick Business School. In 1985 startte hij zijn professionele loopbaan bij GIMV als Investment Analyst, waarna hij in 1990 aan de slag ging bij Fiduciaire Moores Rowland als Consultant. In 1998 was hij actief bij Deloitte, binnen het Corporate Finance Departement, als Director. Danny is sinds 2000 actief binnen VDP, waar hij in 2002 toetrad als Partner.

Inge Demuynck

Partner

Inge behaalde een PhD in de rechten aan de Faculteit Rechten van de Universiteit Gent (UGent). Zij was verantwoordelijk voor verschillende onderwijsopdrachten in het vennootschapsrecht, het contractenrecht en het consumentenrecht.

Inge is sinds 1999 actief binnen VDP, waarbij ze haar deeltijdse academische opdrachten combineerde met een juridische adviesfunctie binnen het kantoor. Inge is sinds 2002 voltijds actief binnen VDP als Partner.

Stijn de Vreeze

Partner

Stijn behaalde een MSc Handelswetenschappen - Accountancy & Finance aan EHSAL Management School. In 1999 startte hij zijn professionele loopbaan bij De Belegger als Financial Analyst, een dochtermaatschappij van De Tijd. Hierbij was hij verantwoordelijk voor analyses van de financiële markten met betrekking tot beleggingsbeslissingen.

In 2005 maakte Stijn de overstap naar EY binnen het Corporate Finance Departement. Hier was hij betrokken bij verschillende mid-market transacties voor zowel private als publieke ondernemingen met een internationale reikwijdte. Stijn is sinds 2007 actief binnen VDP, waar hij in 2015 toetrad als Partner.

Laurent Linkens

Partner

Laurent behaalde een MSc Handelsingenieur - Operations Management aan de Universiteit Gent (UGent). Tussenin liep hij reeds stage bij het toenmalig beursgenoteerde Private Equity fonds Mitiska.

In 2007 startte hij zijn professionele loopbaan bij Deloitte als Consultant, waarna hij later zijn carrière voortzette bij VDP. In 2012 maakte hij de overstap naar KBC Securities binnen het Corporate Finance Departement. Hier was hij betrokken bij verschillende M&A en ECM transacties.

Laurent werkte tussen 2014-2016 bij Blackfin Capital Partners als Investment Manager, een Frans Private Equity fonds met focus op financiële dienstverlening in continentaal Europa. Laurent is sinds 2016 actief binnen VDP als Partner.

Chris Van hoorde

Partner

Chris behaalde een MSc Handelswetenschappen - Finance aan EHSAL, alsook een PBa Marketing aan Hogeschool Gent (HOGENT).

In 1991 startte hij zijn professionele loopbaan bij KBC Bank. Daar groeide hij, na interne managementopleidingen, door tot Kantoordirecteur. In 2010 maakte hij de overstap naar Het Accountantskantoor waar hij tot medio 2015 werkte als Partner.

Chris werkte tussen 2015-2018 als Partner bij Winx Corporate Finance, vandaag bekend onder de naam Dealmakers. Hier was hij betrokken bij verschillende mid-market transacties, ook met een internationale reikwijdte. In 2018 richtte hij Retearn Corporate Finance op, een M&A huis dat zich richt tot familiale Belgische ondernemingen. Chris is sinds 2021, na de fusie tussen VDP en Retearn, actief binnen VDP als Partner.

Lieven Stas

Partner Overnamepartners

Lieven behaalde een MSc Handelswetenschappen - Finance aan de Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven), alsook een PBa Textieltechnologie aan de Hogeschool Gent (HOGENT). Daarnaast volgde hij het Advanced Management Program aan de Vlerick Business School.

In 1993 startte hij zijn professionele loopbaan als co-founder van PR Force, een onafhankelijk PR-adviesbureau dat in 2002 succesvol werd verkocht. Hierna werkte hij als Managing Director en later als country-CEO bij respectievelijk Citigate Dewe Rogerson en Grayling. Lieven was projectmanager bij meer dan 25 ECM transacties (IPO’s, SPO’s) op Euronext Brussels. Lieven is sinds 2011 actief binnen VDP.

  • Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar België BIV: 506512 en onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar
  • BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
  • Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

Olivier Parys

Senior M&A Advisor

Olivier behaalde een MSc Handelsingenieur - Finance aan de Universiteit Gent (UGent). Hij startte zijn professionele loopbaan bij Candriam Investors Group waar hij mee de Belfius Private Banking portefeuilles beheerde en het investeringsbeleid uitstippelde. Hierna maakte Olivier de overstap naar een Kortrijkse Private Equity adviseur en Family Office waar hij betrokken was bij meerdere transacties. Olivier is sinds 2017 actief binnen VDP.

Simon Maeyens

Senior M&A Advisor

Simon behaalde een MSc Handelsingenieur - Finance aan de Universiteit Gent (UGent), alsook het CFA-curriculum Level 1. In 2017 startte hij zijn professionele loopbaan bij EY als Strategy Consultant, waar hij instond voor de uitwerking van strategische analyses. In 2019 maakte Simon de overstap naar Retearn Corporate Finance waar hij betrokken was bij verschillende KMO-transacties. Simon is sinds 2020 actief binnen VDP.

Renier Schaubroeck

M&A Advisor

Renier behaalde een MSc Finance aan Regent’s University London, alsook een BSc International Business. Na zijn studies liep hij reeds stage bij VDP en was hij Research Associate bij Spectrum Corporate Finance, de Engelse AICA partner van VDP. Hier was hij betrokken bij verschillende internationale transacties. Renier is sinds 2018 actief binnen VDP.

Eron Durnez

M&A Advisor

Eron behaalde een MSc Handelsingenieur - Finance aan de Universiteit Gent (UGent). In 2016 startte hij zijn professionele loopbaan bij Deloitte als Consultant waar hij bedrijven begeleidde in de automatisatie van hun financiële rapporteringsproces. Tegelijkertijd is hij zich verder gaan verdiepen in Corporate Finance door het volgen van een Executive Program - Corporate Finance aan EHSAL Management School. Eron is sinds 2019 actief binnen VDP.

Gilles Vanderstuyft

M&A Advisor

Gilles behaalde een MSc Handelswetenschappen - Finance aan de Universiteit Gent (UGent), alsook een tweede master Financial Management aan de Vlerick Business School. Tussenin liep hij reeds stage bij VDP. In 2018 startte hij zijn professionele loopbaan bij Baker Tilly als M&A Associate waar hij betrokken was bij verschillende KMO-transacties in de Benelux. Gilles is sinds 2020 actief binnen VDP.

Joey Booij

M&A Advisor

Joey behaalde een MSc Handelswetenschappen - Corporate Finance aan de Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven), alsook een PBa International Business Management aan Karel de Grote Hogeschool (KdG). Na zijn studies liep hij reeds stage bij VDP.  Tussentijds deed hij ook relevante ervaring op binnen een Rotterdamse startup en multinational Yamabiko Europe waar hij verantwoordelijk was voor de strategische marketing. Joey is sinds 2021 actief binnen VDP.

Leo Van Steenberge

M&A Expert

Leo behaalde een LLM in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven), alsook een Postuniversitair programma in Bedrijfsbeheer aan Vlerick Business School.

In 1981 startte hij zijn professionele loopbaan bij Deloitte binnen het Audit Departement, waar hij doorgroeide tot Senior Partner. Hier was hij naast zijn activiteit als bedrijfsrevisor ook verantwoordelijk voor de afdeling Management Solutions. Leo is sinds 2011 actief als Corporate Finance Expert, adviseur, bestuurder en lid van familieraden binnen een nationale en internationale context.

In 2011 werd aan Leo van Steenberge door het Instituut van Bedrijfsrevisoren de titel van erebedrijfsrevisor toegekend.

Leen Cannie

Office Manager

Leen startte haar professionele loopbaan bij Cannie Gebr. BVBA als administratief eindverantwoordelijke. Hier was ze verantwoordelijk voor alle administratieve, personeels- en boekhoudkundige zaken. Tegelijkertijd combineerde ze deze baan met secretariaatswerk bij IVG School waar ze instond voor personeels-, leerlingen- en algemene administratie. Leen is sinds 2020 actief binnen VDP.

Hoe kunnen wij u helpen?
Wij nodigen u graag uit om u beter te leren kennen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Laten we kennismaken

Investor database

Laat ons weten wat u zoekt door uw gegevens achter te laten. Wij contacteren u vrijblijvend wanneer we relevante investeringsopportuniteiten binnen uw sector aan u kunnen voorstellen.

Neem vrijblijvend contact met mij op