Internationaal actief binnen AICA sinds 2016

Internationaal netwerk

De Alliance of International Corporate Advisors (AICA) werd opgericht (2009) door ‘corporate finance’-kantoren zoals VDP wereldwijd om op internationale basis investeringen aan te bieden en expertise uit te wisselen. Gemiddeld worden er via het AICA-netwerk 241 grensoverschrijdende deals per jaar afgesloten, ook tussen bedrijven van verschillende continenten. Daarnaast ontmoeten we de overige 40 partnerkantoren regelmatig tijdens internationale conferenties.

Stevige reputatie

De leden van AICA hebben stuk voor stuk een stevige reputatie opgebouwd in corporate finance en fusies en overnames, beschikken over een breed netwerk, kunnen bogen op een bewezen staat van dienst en hebben een uitmuntende kennis van de lokale markten. Ze focussen zich op bedrijven met een ondernemingswaarde tussen US $ 5 M- $ 200 M.

AICA is voornamelijk actief in ontwikkelde economieën Noord Amerika en EMEA. Daarnaast groeit de aanwezigheid in snelgroeiende markten zoals Zuid-Amerika, China, India en Brazilië.

Zie voor meer informatie: www.aicanetwork.com

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken