Onze persoonlijke inzet maakt het verschil

Over ons

Maximale kansen op de beste deal

VDP heeft zich als onafhankelijk ‘corporate finance’-kantoor volledig gespecialiseerd in mergers & acquisitions. Ons team van complementaire experts met meer dan 25 jaar ervaring beschikt over een diepgaande expertise en een breed netwerk dat specifiek hierop is gefocust. Zelfs moeilijke en complexe transacties weten we tot een goed einde te brengen door onze ondernemende aanpak. Samen kunnen we een trackrecord van meer dan 400 transacties en een brede sectorervaring voorleggen, ook op internationaal niveau.

VDP geeft u gemoedsrust

Wij nemen de tijd om naar uw wensen en bekommernissen te luisteren en begrijpen heel goed wat uw beoogde doelstelling is met de transactie. We zitten met u op dezelfde golflengte en onderschrijven dezelfde waarden. VDP wenst u tijdens het proces volledig te ontzorgen. Hiervoor geniet u ons volledige commitment: wij zijn 24/7 bereikbaar en gaan voor de extra mile.

Heldere taal

Is uw financiële en boekhoudkundige kennis eerder beperkt? Maakt u zich geen zorgen: u krijgt van ons altijd de nodige toelichting en argumentatie, die u in staat stellen om belangrijke aspecten van de transactie mee te beoordelen en op basis hiervan de juiste beslissingen te nemen. Begeleiding bij mergers & acquisitions in duidelijke taal. En dat schept vertrouwen.

Volledige ontzorging

We lichten u de nodige financiële analyses toe, leggen contacten, voeren negotiatiegesprekken en tonen een groot persoonlijk engagement. U hoeft zelf slechts minimaal tijd te investeren in het transactieproces, maar u blijft wel voortdurend betrokken, dankzij een direct en hartelijk contact.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in onze diensten, maar wenst u meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Laten we kennismaken

Onze sterktes

100% ervaren en persoonlijk engagement

VDP verdedigt uw belangen en gaat op een heel discrete en pragmatische manier te werk. We streven steeds naar het beste resultaat waarbij we sterk inzetten op een kwalitatieve, proactieve en doortastende aanpak. Daarvoor mag u rekenen op ons persoonlijk engagement.

Dankzij de combinatie van specifieke kennis, passie en het ondernemend karakter van ons multidisciplinaire team zorgen we voor een maximale ontzorging in elke fase van het traject.

Lees meer
M&A-expert met 25+ jaar ervaring
400+ succesvolle transacties
Top 3 in Belgische M&A-dealmakers

Investor database

Laat ons weten wat u zoekt door uw gegevens achter te laten. Wij contacteren u vrijblijvend wanneer we relevante investeringsopportuniteiten binnen uw sector aan u kunnen voorstellen.

Neem vrijblijvend contact met mij op