3d investors verwerft belang in Jati & Kebon Furniture

3d investors verwerft belang in Jati & Kebon Furniture

M&A-advies verkoop

2022

3d investors gaat een strategische partnership aan met Jati & Kebon. Het bedrijf, gevestigd in Nazareth, heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van design, productie en verkoop van tuinmeubelen. Samen met oprichter Johan Verbeke en het management team van Jati & Kebon zal 3d investors de komende jaren helpen bouwen aan de internationale groei van het bedrijf. Johan Verbeke blijft actief in de onderneming en herinvesteert samen met het management.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

 

Jati & Kebon Furniture:

De oorsprong ligt in het familiebedrijf Verbeke waarbij de tweede generatie, in 1995, startte met de verkoop van teak-meubelen. Om aan de stijgende vraag te voldoen en een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werden eigen productiefaciliteiten opgericht in China en Indonesië. Intussen is Jati & Kebon uitgegroeid tot een wereldwijde speler en vaste waarde in het segment van outdoor furniture. Het is één van de parels van het Belgische ecosysteem van buitenmeubilair. Het klantenbestand spreidt zich uit over meer dan 30 landen. Het bedrijf heeft o.a. een sterke positie uitgebouwd in de Verenigde Staten en Canada door jarenlange partnerships met sterke online en omnichannel retailers. Jati & Kebon stelt 350 mensen tewerk in België, China en Indonesië.

Zie voor meer informatie: www.jati-kebon.com

 

3d investors:

3d investors is een familiefonds dat is opgericht in 1992 door de ondernemersfamilies Donck en Desimpel. Ondertussen heeft het bedrijf al 30 jaar ervaring in langetermijninvesteringen en vastgoedontwikkeling. 3d investeert duurzaam en zonder vooraf vastgesteld investeringsplafond in zorgvuldig geselecteerde bedrijven om hun volle potentieel te benutten.

Zie voor meer informatie: www.3d-investors.be

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken