LivWise overgenomen door Dynamica & Tilleghem

LivWise overgenomen door Dynamica & Tilleghem

M&A-advies verkoop

2019

20 MAART 2019

Transactie:

Het Oost-Vlaamse LivWise, dat met zijn huis- en keukenaccessoires in Inno, Casa, Bijenkorf en Oh Green! ligt, trekt twee investeerders aan. Na bijna een kwarteeuw geeft Caroline De Schipper, de oprichtster van LivWise, de controle over haar bedrijf uit handen. Ze besliste de meerderheid van de aandelen van haar eigen bedrijf te verkopen aan de Vlaamse investeringsmaatschappijen Tilleghem en Dynamica, die zich specialiseren in de uitbouw van kmo’s, en geeft LivWise zo nieuwe groeikansen.

VDP begeleidde de eigenaar van LiveWise.

LivWise:

LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnenshuis en laat je thuis voelen. Als exclusief distributeur van een uitgebreid aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen in huis, kiest LivWise exclusief voor kwaliteit, betrouwbare service en snelle levering.

Vandaag telt LivWise nv 48 werknemers en werd het magazijn, gevestigd te Deinze, recent uitgebreid van 8.200m2 tot een heuse 17.200m2.

Zie voor meer informatie: www.livwise.be/nl_be/

Dynamica:

Als investeringsgroep injecteert Dynamica kennis, tijd en eigen kapitaal in bedrijven en vastgoed. Zowel in groeisectoren als traditionele industrieën. Met private middelen, een uitgebreid netwerk en een directe aanpak tillen ze investeringen naar een hoger niveau.

Zie voor meer informatie: www.dynamica.be/

Tilleghem:

Tilleghem is een bedrijf dat onderneemt en investeert. Het heeft een primaire focus op private equity, waarbij minderheids – en meerderheidsparticipaties worden genomen in ondernemingen. Tilleghem doet zowel volledige overnames van mature ondernemingen (LBOs) als ondersteuning van bedrijven met nood aan groeikapitaal.

Zie voor meer informatie: www.tilleghem.com/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken