aim.group neemt logistieke specialist VM Logistics over

aim.group neemt logistieke specialist VM Logistics over

Advisory

2022

Transactie:

De Gentse investeringsgroep aim.group neemt de VM Logistics over, een logistieke speler met een uitgesproken focus op recycleerbare goederen en grondstoffen.

VDP trad op als juridisch adviseur van de koper.

aim.group:

aim.group werd opgericht door Dieter Aelvoet in 2014, als resultaat van een krachtige roep naar ondernemerschap. Doorheen de jaren groeide aim.group uit tot een volwaardige familiale investeringsgroep , met activiteiten en ambities overheen diverse sectoren en een gecentraliseerd team van experten. De focus ligt op kleinere, succesvolle servicebedrijven die enkel aan de slag zijn voor andere ondernemingen (b2b).

Zie voor meer informatie: www.aim.group/

VM Logistics:

VM Logistics bestaat ruim twintig jaar. Bert van Meel startte het bedrijf in 2001 en legde zich van bij de aanvang toe op recyclingmaterialen. Het bedrif is vervolgens uitgegroeid tot een gerenommeerde naam met 15 ervaren werknemers. VM Logistics sorteert en perst het plastic afval door een balenpers met een capaciteit van 30 ton. Daarna wordt het geperste afval vervoerd naar een volgend recyclagebedrijf. De tussenkomst van VM Logistics spaart vrachtwagens uit en is op die manier een schakel in het grote radarwerk van de circulariteit.

Zie voor meer informatie: www.vmlogistics.be

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken