ARCHE Consulting en Tilleghem slaan de handen in elkaar

ARCHE Consulting en Tilleghem slaan de handen in elkaar

M&A-advies verkoop

2024

Transactie:

ARCHE Consulting en investeringsmaatschappij Tilleghem bundelen de krachten met het oog op internationale expansie en een bredere geïntegreerde dienstverlening.

ARCHE Consulting is een bureau gespecialiseerd in advies over de regelgeving rond het gebruik van chemische stoffen. Samen met Tilleghem gaat ARCHE Consulting inzetten op organische en acquisitieve groei.

VDP trad op als exclusief adviseur van ARCHE Consulting.

ARCHE Consulting:

ARCHE Consulting werkt voor fabrikanten en importeurs van chemicaliën, biociden (middelen om schadelijke organismen te bestrijden), cosmetica, gewasbeschermingsproducten, meststoffen of nog biostimulanten. Het staat die bedrijven bij voor het registreren van producten, de analyse van gegevens, de communicatie met autoriteiten of nog het modelleren van toxicologie. Het stelt meer dan 40 mensen tewerk en realiseert een omzet van 6 miljoen euro.

De Gentse consultant heeft al meer dan 500 REACH-registratiedossiers ingediend en voor honderden biocideproducten nationale of Europese toelating verkregen. REACH is de wetgeving die het gebruik van chemische stoffen in Europa regelt.

Zie voor meer informatie: www.arche-consulting.be

Tilleghem:

Tilleghem is een onafhankelijk investeerder die zich focust op buy-outs van KMO’s. Met een tiental participaties is het actief in onder meer IT, energietransitie en B2B-diensten (marketing- en studiebureaus, liftenonderhoud en signalisatie).

Zie voor meer informatie: www.tilleghem.com

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken