Ardian investeert in Nova Reperta

Ardian investeert in Nova Reperta

M&A-advies verkoop

2021

Transactie:

Ardian heeft een belang verworven in Nova Reperta. VDP heeft de aandeelhouders begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Nova Reperta:

Nova Reperta is een Brussels & Amsterdams management consulting bedrijf opgericht in 2011. Met een sterke competentie in operational excellence, is Nova Reperta gespecialiseerd in zowel back- als front-stage transformaties. Het is vandaag een referentie in bedrijfsbrede veranderingsprogramma’s, gericht op het algemene operationele model en de waardecreatieplannen van haar klanten – door middel van klantgerichtheid, wendbaarheid en digitale versnelling. Nova Reperta werkt voor bekende bedrijven zoals SD Worx, Toyota Motor Europe, Le Pain Quotidien, Carglass, Dela, Raet (nu deel van Visma) en Lecot.

Zie voor meer informatie: www.novareperta.com

Ardian:

Ardian is een van ’s werelds grootste investeerders in niet-genoteerde bedrijven. De in Parijs gebaseerde private equity is in België ook eigenaar van Noordzee Helikopters Vlaanderen. Ardian is ook aandeelhouder in het Belgische opslagbedrijf voor vloeibare chemische producten LBC Tank Terminals en de IT dienstverlener Trustteam.

Zie voor meer informatie: www.ardian.com

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken