Atlantic Engineering trekt investeerders aan

Atlantic Engineering trekt investeerders aan

Earn Deal

2021

Transactie:

Atlantic Engineering uit Nevele werd via een Earn Deal verkocht aan een groep van strategische investeerders. Eigenaars Franck Velghe en zijn echtgenote Viviane Vanderlinden verkochten het bedrijf aan een groep van investeerders en stappen zelf opnieuw in.

VDP ontzorgde de verkoper en investeerders en deed de volledige set up van de deal: overnamefinanciering, begeleiding van de Vendor Due Diligence, opzet overnamestructuur, opmaak en uitwerking contracten, implementatie van een corporate governance -beleid.

Atlantic Engineering:

De klanten van Atlantic Engineering, allen actief  in de voedingsindustrie, zoeken naar doseeroplossingen met de nadruk op hygiënisch design, veiligheid en kosten reducerende processen. Atlantic Engineering biedt het antwoord met innovatieve machines die flexibel inzetbaar zijn, eenvoudig te bedienen en minimale stilstand tijden vereisen voor reinigen of onderhoud.

Atlantic Engineering beschikt over de nodige expertise om de klant te begeleiden in de juiste configuratie van zijn doseermachine. Daarbij speelt de aard van het te doseren product, de productielijn, verpakking en gewenst doseeraspect een belangrijke rol.

Na een klantgerichte projectanalyse bepaalt Atlantic Engineering de meest flexibele machineconfiguratie. Door deze nauwe samenwerking komen ze samen tot een optimaal resultaat. Een vast team staat klaar voor de bouw en de dienst na verkoop van de machine.

Zie voor meer informatie: www.atlantic-engineering.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken