B-inside haalt Finco aan boord als nieuwe partner

B-inside haalt Finco aan boord als nieuwe partner

M&A-advies verkoop

2021

Transactie

Finco heeft een belang verworven in B-inside met de ambitie om de sterke groei van het bedrijf verder te ondersteunen. VDP heeft de aandeelhouders van B-inside begeleid bij het realiseren van deze transactie.

B Inside

B-inside, opgericht in 1997, is een sterkgroeiende IT-diensverlener uit Waregem met een 50-tal mensen in dienst. Het bedrijf bestaat uit twee complementaire business eenheden: softwareoplossingen en IT oplossingen. De softwaredivisie levert voornamelijk in-house ontwikkelde ERP-software aan klanten in niches zoals de textiel  en distributie industrie. De divisie IT-oplossingen vertaalt de klantbehoeften naar de beste technische oplossing en zorgt voor optimale ondersteuning. Afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid – mede dankzij de integratie van overgenomen bedrijven.

Zie voor meer informatie: https://b-inside.be

Finco

Finco is een gevestigde, onafhankelijke private equity speler in België. Al meer dan twee decennia ondersteunt haar ervaren investeringsteam winstgevende kleine en middelgrote ondernemingen om hun groeiambities ten volle waar te maken. Finco investeert in innovatieve bedrijven met duurzame bedrijfsmodellen, geïnspireerd door ondernemend leiderschap. De referentieaandeelhouder is de familie Plouvier.

Zie voor meer informatie: https://www.finco.be/nl/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken