Talent in motion overgenomen door X-care

Talent in motion overgenomen door X-care

M&A-advies verkoop

2020

Transactie:

Het uitzendbedrijf X-Care verwerft de aandelen van zijn sectorgenoot Talent In Motion. Talent in Motion en X-Care zetten met deze bedrijfsfusie samen het succesvolle traject van de 2 afzonderlijke entiteiten op volle kracht verder. Beide organisaties zijn gebouwd op een gelijkaardig DNA. Ze hebben allebei een bedrijfscultuur die zeer grote gelijkenissen vertoont. Dat biedt tal van synergiemogelijkheden, waardoor de kans op slagen van deze bedrijfsfusie gewaarborgd is. Door samen te gaan stelt de volledige groep vandaag meer dan 1000 mensen tewerk, met een geconsolideerde omzet van meer dan 50 miljoen euro.

VDP begeleidde de aandeelhouders van Talent In Motion.

Talent In Motion:

Talent In Motion is gespecialiseerd in het aanbieden van verpleegkundige diensten en managementprofielen in healthcare. Het bedrijf telt meer dan 130 medewerkers met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

X-Care:

X-Care is een onderdeel van het uitzend- en outsourcingbedrijf Planet Group. De groep beschikt over uitzendkrachten, freelancers en eigen medewerkers binnen HR (HR-Planet), IT (IT-Planet) en de zorgsector (X-Care). X-Care heeft op heden 110 medewerkers aan boord.

Zie voor meer informatie: www.x-careinmotion.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken