Bureau De Fonseca vervoegt Studibo

Bureau De Fonseca vervoegt Studibo

M&A-advies verkoop

2024

Transactie:

Bureau De Fonseca vervoegt Studibo om de dienstverlening van Studibo verder te versterken met akoestische studies, en haar marktpositie in België te consolideren.

VDP trad op als exclusief adviseur van Bureau De Fonseca.

Bureau De Fonseca:

Bureau De Fonseca is een toonaangevend ingenieursbureau op het gebied van akoestiek, met speciale aandacht voor bouwakoestiek, omgevingsgeluid en trillingen. Een team van 12 ingenieurs biedt ondersteuning voor woningbouwprojecten, scholen, openbare gebouwen en kantoren.

Onder impuls van de blijvende consolidatie in de markt, besliste Pierre De Fonseca als bezieler en enige aandeelhouder van Bureau De Fonseca om zich te vervoegen tot een grotere groep met een bredere dienstverlening.

Zie voor meer informatie: www.defonseca.be

Studibo:

Studibo werd in 2023 opgericht als onderdeel van een fusie-initiatief tussen vijf ingenieursbureaus, met als doel een complete partner te worden in industriële, bouw- en infrastructuurprojecten. Met de overname van Bureau De Fonseca, positioneert de groep zich met akoestische studies in een domein waarin het nog niet actief was.

Studibo wordt ondersteund door strategische investeringsmaatschappij Tilleghem.

Zie voor meer informatie: www.studibo.be en www.tilleghem.com

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken