Childhome overgenomen door Béaba

Childhome overgenomen door Béaba

M&A-advies verkoop

2020

11 JANUARI 2021

Transactie:

Childhome, de Kontichse producent van babyartikelen bekend van de Mommy Bag en de Evolu kinderstoel, is overgenomen door het Franse Béaba.

VDP adviseerde de aandeelhouders van Childhome.

Childhome:

Childhome is een 35 jaar oud Belgisch merk van premium kinderopvangproducten. Het bedrijf heeft een portfolio van 500 producten die beschikbaar zijn in meer dan 50 landen wereldwijd, maar vooral in België, Frankrijk en Nederland. Childhome staat wereldwijd bekend om zijn Mommy Bag collectie en prijswinnende Evolu stoelencollectie.

Zie voor meer informatie: www.childhome.com/

Béaba:

Béaba Group, opgericht in 1989 met de uitvinding van de Babycook, is een van de leiders in kleine kinderverzorgingsartikelen in Europa. Met meer dan honderd werknemers, voornamelijk gevestigd in Frankrijk, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt de Groep innovatieve en gebruiksvriendelijke producten om ouders te helpen. Béaba maakt sinds het najaar van 2020 deel uit van het portfolio van Bluegem Capital Partners. De in Londen gevestigde investeringsmaatschappij richt zich specifiek op bedrijven met sterke consumentenmerken.

Zie voor meer informatie: www.beaba.com/en/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken