CycloM in Aalst en Ninove wordt Bike Republic

CycloM in Aalst en Ninove wordt Bike Republic

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

Vanaf 1 september krijgt de Denderstreek in één klap twee nieuwe Bike Republic-winkels. Door de overname van CycloM in Aalst en Ninove staat de winkelteller van Bike Republic op 27 verspreid over heel Vlaanderen.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

CycloM:

CycloM, geleid door Marijn Van den Bleeken en Kerstin Hillmayer, evolueerde in een mum van tijd naar een snelgroeiende fietsspeciaalzaak met een focus op e-bikes. CycloM staat garant voor kwaliteit, een persoonlijke aanpak én een goeie service. Daaraan verandert niets, want het gemotiveerde team dat de afgelopen jaren van CycloM een succesverhaal heeft gemaakt, blijft hetzelfde.

Zie voor meer informatie: https://www.cyclom.be/nl/home

Bike Republic:

Bike Republic en Colruyt Group besloten in 2019 de handen in elkaar te slaan. Door de overname van Bike Republic investeert Colruyt Group verder in duurzame mobiliteit en stimuleert het duurzaam woon-werkverkeer.  Bike Republic breidt in sneltempo uit, maar daar is een reden voor: het wil in België dé referentie worden op vlak van fietsen en slimme mobiliteit. In de komende jaren zijn er plannen om zo’n 50 à 60 winkels te openen. 

Zie voor meer informatie: https://www.bikerepublic.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken