Färm neemt het Waals-Brabantse biostory over.

Färm neemt het Waals-Brabantse biostory over.

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

De Brusselse bio winkelketen Färm neemt het Waals-Brabantse biostory van de familie Crespin over. Dankzij de overname van de 5 biostory winkels krijgt Färm een sterke voet aan de grond in Waals-Brabant en komt de teller op 22 winkels te staan. De ambitie om met gemiddeld 4 nieuwe vestigingen per jaar te groeien komt hierdoor in een stroomversnelling terecht.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

biostory:

biostory, opgericht in 2013, is een Waals-Brabantse bio winkelketen met 5 vestigingen. biostory biedt, in een moderne en warme sfeer, authentieke, met passie geselecteerde streekproducten aan. Het familiebedrijf werd opgericht door de familie Crespin en begon met een eerste vestiging in Genval snel gevolgd door nieuwe vestigingen in Jodoigne, Ottignies, Waterloo en Nivelles. Op vandaag telt biostory +55 werknemers.

Zie voor meer informatie: www.biostory.be/

Färm:

Färm is een Belgisch coöperatief netwerk van bio winkels met een focus op verse voeding en bulkgoederen. Sinds de oprichting in 2013, groeide Färm uit tot een netwerk van 17 bio winkels, hoofdzakelijk gevestigd in Brussel en 1 winkel in Vlaanderen (Leuven). De Belgische coöperatieve gelooft in een korte en eerlijke aanvoerketen die producenten en consumenten dichter bij elkaar brengt.

Zie voor meer informatie: www.farm.coop/nl/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken