Integra verwerft belang in Nestor

Integra verwerft belang in Nestor

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

Integra Fund gaat een strategische partnerschip aan met Nestor NV. Het bedrijf differentieert zich in de competitieve uitzendmarkt door in te zetten op 50-plussers en gepensioneerden. Een groeimarkt, want sinds Nestor van start ging, groeide de omzet jaarlijks met zo’n 60 procent. Voor dit jaar mikt het bedrijf op een omzet van 10 miljoen euro. Wekelijks zet Nestor 700 mensen aan het werk. Met het credo “willen werken in plaats van moeten werken” wordt meteen één van de voordelen van het werken met de intussen 53.000 ‘Nestors’ duidelijk.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

Nestor:

Nestor werd in januari 2016 opgericht door Nicolas Moerman en Mathieu Vandenhende en wist op korte tijd een indrukwekkende groei te realiseren. Hun gecombineerde ervaring in HR en marketing, ondersteund door een sterk team van hooggekwalificeerde medewerkers, laat hen toe om elke dag gemotiveerde 50-plussers en gepensioneerden op een kwaliteitsvolle manier aan werk te helpen. Nestor zet zeer sterk in op zijn unieke digitale model aangevuld met persoonlijk contact.

Sinds oktober 2020 maakt ook het Nederlandse uitzendbureau ErvarenJaren deel uit van Nestor. Het ontpopte zich in 1999 als dé Nederlandse specialist in het bemiddelen en uitzenden van oudere, ervaren arbeidskrachten.

Zie voor meer informatie: www.nestor.be/werknemers


Integra:

Integra, een private equity fonds dat is opgericht in 2018, heeft inmiddels een totale fondsgrootte van 155 miljoen euro. Het fonds combineert investeringen in lokale kmo’s, internationale private equity fondsen en co-investeringen met deze fondsen, waardoor het zich weet te onderscheiden en een unieke plaats inneemt op de Belgische markt. De aandeelhouders van Nestor zagen in Integra de ideale partner om verder te werken aan de succesvolle internationale groei van het bedrijf.

Zie voor meer informatie: www.integra.fund

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken