Lonki neemt vleesgroothandel Frigo over

Lonki neemt vleesgroothandel Frigo over

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

Frigo heeft in Lonki een betrouwbare partner gevonden om de toekomst van het familiebedrijf te garanderen. Dankzij de overname, wordt het assortiment van Lonki verder uitgebreid met onder andere lamsvlees, rundvlees, gevogelte, wild maar ook vegetarische producten.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

Frigo:

Frigo is een groothandel in vlees, opgericht in 1925 te Antwerpen. Een familiebedrijf sinds vele generaties. Ooit begonnen met de handel in levend vee, sindsdien geëvolueerd tot het dynamische bedrijf met een groot assortiment van kwaliteitsvlees, -wild en -gevogelte. De producten komen vanuit de hele wereld en worden verkocht voornamelijk in België en binnen Europa.

Zie voor meer informatie: www.frigo.be/

Lonki:

Lonki is een tweede generatie familiebedrijf en specialist in konijnenvlees en aanverwante producten (gaande van versnijdingen tot kant en klaar bereidingen). Sinds de oprichting in 1980 groeide Lonki uit tot een team van meer dan 75 collega’s met passie voor het vak.

Naast een duurzame bedrijfsinfrastructuur en hoog dierenwelzijn, draagt Lonki lange termijn samenwerkingen met klanten, leveranciers én medewerkers hoog in het vaandel.

Zie voor meer informatie: www.lonki.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken