Outspot haalt Integra aan boord als nieuwe partner

Outspot haalt Integra aan boord als nieuwe partner

M&A-advies verkoop

2021

Transactie

Integra heeft een belang verworven in Outspot met de ambitie om de sterke internationalisering van het e-commerce bedrijf mee te ondersteunen. VDP heeft de aandeelhouders van Outspot begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Outspot

Outspot, opgericht in 2008, is een Belgische pionier in de niche van flash sales. Dagelijks stuurt Outspot deze aanbiedingen via een volledig geautomatiseerd en intern ontwikkeld state-of-the-art technologieplatform naar zijn klantenbestand van om en bij de 10 miljoen leden. Outspot maakt hierbij gebruik van AI-gedreven online marketingtechnieken. Dankzij een aantal overnames groeide het bedrijf uit tot een Europese speler die al actief is in 10 landen. Op korte termijn wil Outspot uitbreiden naar meerdere Europese landen en zijn marktleiderschap verder versterken.

Zie voor meer informatie: https://www.outspot.be/nl

Integra

Integra, een private equity fonds dat is opgericht in 2018, heeft inmiddels een totale fondsgrootte van 155 miljoen euro. Het fonds combineert investeringen in lokale kmo’s, internationale private equity fondsen en co-investeringen met deze fondsen, waardoor het zich weet te onderscheiden en een unieke plaats inneemt op de Belgische markt. De aandeelhouders van Outspot, waaronder BNP Parisbas Fortis Private Equity, zagen in Integra de ideale partner om verder te werken aan de succesvolle internationale groei van het bedrijf.

Zie voor meer informatie: https://www.integra.fund

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken