Plastivan wordt onderdeel van Fedrus International. 

Plastivan wordt onderdeel van Fedrus International. 

M&A-advies verkoop

2023

Transactie:

Plastivan, een familiebedrijf en tevens productiespecialist in de extrusie van PVC bouwprofielen, wordt onderdeel van Fedrus International.  Fedrus International, eveneens een solide familiale groep, is via overnames uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler in de bouwsector.  Plastivan zal onder de vleugels van Fedrus als aparte business unit blijven opereren, waarbij beide partijen de ambitie hebben om gezamenlijk te bouwen op de voorziene synergiën.

VDP trad op als exclusief adviseur voor de familie Van Overschelde (aandeelhouders van Plastivan).

Plastivan:

Plastivan is een toonaangevende Belgische producent en specialist in de extrusie van kunststof bouwprofielen voor binnen- en buitengebruik. Het bedrijf is internationaal actief en heeft verschillende productievestigingen en verkoopkantoren in binnen- en buitenland. Zo is het bedrijf volledig verticaal geïntegreerd en verkoopt het haar productassortiment wereldwijd onder verschillende merknamen (e.g. Duofuse, Durasid, Beltecto, Cascade). Dit assortiment bestaat onder meer uit kunststof gevelbekleding, terrasplanken, omheiningen, gootsystemen en wandpanelen.

Zie voor meer informatie: https://www.plastivan.com/nl/

Fedrus International:

Fedrus International is een in België gevestigde internationale bouwmaterialengroep die actief is in de productie en distributie van dak- en gevelmaterialen. De groep omvat de bedrijven APOK en VM Building Solutions. Fedrus International heeft ongeveer 1.600 voltijdse werknemers in dienst en realiseert een omzet van c. € 690 miljoen.

Zie voor meer informatie: https://www.fedrusinternational.com/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken