SRN Group overgenomen door Subsea Global Solutions

SRN Group overgenomen door Subsea Global Solutions

M&A-advies verkoop

2021

Transactie:

Subsea Global Solutions (VS) neemt innovatieve scheepsrompreiniger SRN Group over. VDP heeft de aandeelhouders van SRN begeleid bij het realiseren van deze transactie.

SRN Group:

SRN Group is een Antwerpse onderwater scheepsrompreiniging specialist. SRN is wereldwijd actief met een focus op Europa en West-Afrika en is de voorbije jaren uitgegroeid tot een gereputeerd bedrijf dat beschikt over een uitgebreide vloot aan professionele en innovatie apparatuur. Het bedrijf is gespecialiseerd in geautomatiseerde underwater hull cleaning, reinigen van schroeven en allerhande duikwerkzaamheden voor schepen. SRN zet sterk in op veiligheid, mensen en milieu.

Zie voor meer informatie: https://srngroup.be/nl/

SGS:

Subsea Global Solutions (SGS) is, met meer dan 160 duikers verspreid over 13 locaties, het aanspreekpunt voor wereldwijde onderwateroplossingen. Gesteund door private equity partij GenNx360 voert SGS een buy-and-build strategie. Dankzij de overname van SRN Group krijgt SGS voet aan de grond in Europa.

Zie voor meer informatie: https://www.subseaglobalsolutions.com/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken