Syncura en Rencura stappen over naar Emeria Benelux

Syncura en Rencura stappen over naar Emeria Benelux

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

De syndic- (Syncura & Easy Syndic), rentmeester- (Rencura) en verzekeringsactiviteiten (Insures) van de VMRE groep bundelen de krachten met Emeria, een Europese leider op vlak van residentiële vastgoed diensten.

Als deel van de Emeria group kijken de teams verder uit naar het gezamenlijk verder opbouwen van hun expertise met optimale klantenservice als hoofddoel.

VDP trad op als adviseur van de VMRE groep.

VMRE:

VMRE is een groep die focust op dienstverlening aan vastgoed onder mede-eigendom. De groep heeft meer dan 30 jaar ervaring en telt meer dan 250 medewerkers. Syncura, Easy Syndic, Rencura en Insures zullen nu een nieuwe thuis vinden binnen de Emeria groep.

Zie voor meer informatie: www.vmre.be

Emeria:

Emeria is wereldleider in het verstrekken van vastgoeddiensten en is gespecialiseerd in het leveren van hoge-kwaliteit, betrouwbare en innovatieve producten op maat van hun klanten. De groep stelt meer dan 17.000 werknemers te werk in meer dan 8 landen en genereert meer dan 1,5 miljard EUR omzet.

Zie voor meer informatie: www.emeria.eu

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken