Teamleader neemt customer meeting platform Vectera over

Teamleader neemt customer meeting platform Vectera over

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

Vectera is een bekroond digitaal platform dat afspraakplanning en online gesprekken naadloos stroomlijnt. De overname zal het work management platform van Teamleader op verschillende vlakken versterken en dat op een moment waarop nooit eerder zoveel gesprekken online plaatsvonden.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

Vectera:

Vectera, opgericht door Dieter Dehaemers, werd door Getapp uitgeroepen tot een van de meest toonaangevende digitale vergaderoplossingen van het moment. Het platform faciliteert niet alleen online meetings zonder de nood aan downloads of een app. Het laat klanten ook toe vergaderingen rechtstreeks in te plannen, automatische tijdregistratie, te betalen voor een meeting, en nog veel meer. Op dit moment gebruiken meer dan 4.800 bedrijven in meer dan 100 landen het platform.

Zie voor meer informatie: www.go.vectera.com

Teamleader:

Teamleader is een snelgroeiende SaaS scale-up met hoofdzetel in Gent, België. Het platform neemt de dagelijkse rompslomp van het runnen van een bedrijf weg. Met de eigen werkbeheersoftware is het mogelijk werk te verkopen, factureren en organiseren, allemaal op één plek. Al meer dan 12.000 ondernemers en hun teams gebruiken Teamleader om slimmer te werken. Op 9 jaar tijd groeide Teamleader uit tot een gevestigde waarde op de Europese markt. Met de vestigingen in Amsterdam en Lissabon meegerekend, telt het team vandaag meer dan 150 medewerkers.

Zie voor meer informatie: www.teamleader.eu

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken