Victoir en Saint-Gobain bundelen krachten

Victoir en Saint-Gobain bundelen krachten

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

Victoir en Saint-Gobain, wereldwijde marktleider in bouwmaterialen, hebben beslist om hun krachten te bundelen en zich verder te ontwikkelen in de afwerkingssector in België. Saint-Gobain voegt Victoir toe aan zijn nationaal netwerk van SFIC-filialen waardoor de nationale spreiding wordt versterkt in de sterk groeiende regio Gent.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

Victoir:

Victoir, opgericht in 1903, is een familiebedrijf actief in de afbouwsector. Het bedrijf is productleverancier van bouwmaterialen, voornamelijk bestaande uit  gips, plamuur, pleisters, kant-en-klare vulstoffen, isolatie en gipsplaat-toepassingen. Victoir staat bekend om zijn persoonlijke klantenservice, prijs en kwaliteit.

Zie voor meer informatie: www.victoir.com/nl/home

Saint-Gobain:

Saint-Gobain is een beursgenoteerd Frans bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, produceren en distribueren van materialen en diensten voor de bouw- en industriële markt. Als wereldwijd leider in duurzaam bouwen is Saint-Gobain aanwezig in 72 landen met bijna 170.000 medewerkers en een omzet van meer dan 44 miljard euro.

Zie voor meer informatie<: www.saint-gobain.com/en

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken