PAB overgenomen door Heylen Group

PAB overgenomen door Heylen Group

M&A-advies verkoop

2020

22 JULI 2020

Transactie:

De Heylen Group heeft zijn voedingspoot uitgebreid met de acquisitie van het bedrijf PAB.

VDP begeleidde de aandeelhouders van PAB om de verkoop van het bedrijf succesvol af te ronden.

PAB:

PAB is een gevestigde naam in de voedings- en retailsector. Veelal internationale voedingsmerken doen beroep op de regionale markt- en productkennis van de Mechelse foodbroker die op haar beurt de gepaste ondersteuning biedt aan de merken met als doel de merken maximaal te doen groeien. Het klantenportfolio bestaat onder meer uit gerenommeerde merken als Tabasco, Kikkoman, Maille, Weight Watchers, Tony’s Chocolonely en Benecol. PAB wordt als een complementaire partner gezien van RV Food.

Zie voor meer informatie: www.pabbenelux.com/

Heylen Group:

RV Food, opgericht in 1959, is uitgegroeid van een kleine confituurfabriek tot een groot bedrijf dat producten uit de hele wereld in de Benelux en Frankrijk verdeelt. Het bedrijf werd in 2015 overgenomen door Johan Steyaert, Gert Van de Water en de Heylen Group. De merkenportefeuille met pasta’s, confituur, olijfolie en tomatenbereidingen omvat merken als Belcampi, Léonce Blanc, Lesieur en Petti.

Zie voor meer informatie: www.heylengroup.com/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken