aim.group stapt in kapitaal logistiek adviesbedrijf BRIXadvice

aim.group stapt in kapitaal logistiek adviesbedrijf BRIXadvice

Advisory

2022

Transactie:

aim.group stapt in kapitaal logistiek adviesbedrijf BRIXadvice. De Gentse investeringsgroep aim.group neemt de supply chain en logistieke consultant uit Wijnegem over.

VDP trad op als juridisch adviseur van de koper.

aim.group:

aim.group werd opgericht door Dieter Aelvoet in 2014, als resultaat van een krachtige roep naar ondernemerschap. Doorheen de jaren groeide aim.group uit tot een volwaardige familiale investeringsgroep , met activiteiten en ambities overheen diverse sectoren en een gecentraliseerd team van experten. De focus ligt op kleinere, succesvolle servicebedrijven die enkel aan de slag zijn voor andere ondernemingen (b2b).

Zie voor meer informatie:www.aim.group/

BRIXadvice:

BRIXadvice werd in 2005 opgericht door Patricia Laureys. BRIXadvice levert met 35 werknemers allerlei diensten zoals studies, procesoptimalisatie en beveiligingsoplossingen. Bovendien geeft het klanten advies over het efficiënt en duurzaam organiseren van hun vaak complexe supply chains. De onderneming is goed voor ongeveer 4,5 miljoen euro omzet en heeft bekende klanten, waaronder Colruyt, Van Hool, Alken-Maes, DHL en Reynaers Aluminium.

Zie voor meer informatie: www.brixandco.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken