Bova Enviro+ integreert milieuspecialist Esher

Bova Enviro+ integreert milieuspecialist Esher

M&A-advies aankoop

2022

Transactie:

Bova Enviro+ verankert markpositie met integratie van Esher milieustudiebureau. Bova Enviro+ zal hierbij uitgroeien tot een studie- en adviesbureau van 75 gepassioneerde experts op het vlak van bodem, milieu en ruimte. Dankzij het bundelen van expertise en ervaring kan een nog sterkere Belgische know-how en deskundigheid uitgedragen worden. Bova Enviro+ zet hiermee haar ambities op de kaart, waarbij respect voor mens en omgeving, alsook het engagement en kwaliteitsbewustzijn naar alle stakeholders toe, belangrijke kernwaarden zijn binnen de bedrijfscultuur.

VDP trad op als adviseur van de koper.

Bova Enviro+:

Bova Enviro+ is een onafhankelijk advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Met een team van een 55-tal gepassioneerde experts bieden zij een compleet en geïntegreerd dienstenpakket aan op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.

Zie voor meer informatie: https://www.bovaenviroplus.be/nl/home

Esher:

Esher, opgericht in 1990, is een gespecialiseerd studie- en adviesbureau voor milieu en bodemonderzoek.

Esher is gespecialiseerd in bodemonderzoek en -sanering, bouw- en slooponderzoeken en milieu-advies (wetgeving, vergunningen, etc.). Een uitgebreid team van 20 ervaren milieuspecialisten in Gent en Brussel staat klaar om cliënten accuraat te adviseren omtrent diverse milieuvraagstukken.

Zie voor meer informatie: https://www.esher.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken