Nieuwe aandeelhouder bij De Lift

Nieuwe aandeelhouder bij De Lift

M&A-advies aankoop

2023

Transactie:

De Lift bv, het grootste onafhankelijke liftenbedrijf van België, krijgt een nieuwe aandeelhouder. De Spaanse liftenfirma Fain Ascensores s.a. neemt de aandelen over van enkele financiële investeerders. De operationele aandeelhouders Arne Vandenberghe en Tom Meesschaert blijven aan boord. De Lift bv behoudt verder de bestaande werking, organisatie en structuur.

VDP trad op als co-adviseur van Fain.

De Lift:

De Lift is het grootste onafhankelijke liftenbedrijf in België. De Lift heeft 8000 liften in onderhoud en het klantenbestand groeit elke dag. Ondertussen telt het team 100 liftspecialisten. De Lift draagt zorg voor grote en kleine liften van alle merken.

Zie voor meer informatie: www.delift.be/nl

Fain:

Fain is de Spaanse liftenfirma van de familie Mediavilla. Fain is opgericht in 1972 en telt meer dan 1000 medewerkers. De firma onderhoudt meer dan 50 000 liften in Europa. De Lift kan nu steunen op de kennis en het logistiek netwerk van Fain. Zo blijft De Lift garant staan voor een onafhankelijke topservice voor alle liftmerken.

Zie voor meer informatie: www.fain.es

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken