Down2Earth Capital investeert in Bluecrux

Down2Earth Capital investeert in Bluecrux

M&A-advies verkoop

2019

Transactie:

De Antwerpse investeerder Down 2 Earth pompt miljoenen in het groeibedrijf Bluecrux.

VDP heeft de aandeelhouders van BleuCrux begeleid bij het aantrekken van een strategische financiële investeerder.

Bluecrux:

Ontstaan vanuit de fusie van Bluegrass Consulting en The Crux in 2015, realiseert Bluecrux jaar na jaar een forse groei. Bluecrux is een consultingbedrijf gespecialiseerd in supply chain en operations. Ze focussen op verschillende niches zoals life sciences, manufacturing en chemicals. Bijkomend bieden ze complementaire cloud-based softwareoplossingen aan onder de namen LightsOutPlaning en Binocs. Tot hun klanten behoren onder meer Pfizer, Heineken, Johnson&Johnson, Danone en UCB. Bluecrux telt meer dan 80 experten en heeft kantoren in Aalst, Mechelen en New Jersey (US). “Met de uitbreiding van onze business naar de Amerikaanse markt, willen we tegen 2021 internationaal groeien naar 120 werknemers”, zegt het duo Koen Jaspers en Geert Vanhove.

Zie voor meer informatie: www.bluecrux.com/

Down 2 Earth:

Down 2 Earth Capital is een onafhankelijk private-equityfonds, opgericht in 2013, dat zich toespitst op kleine en middelgrote transacties in België. D2E Capital combineert jarenlange succesvolle private equity-ervaring met industriële expertise van topniveau

Zie voor meer informatie: www.d2e.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken