Duo aim.group en Patrick Herwegh nemen Epyc over

Duo aim.group en Patrick Herwegh nemen Epyc over

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

De Gentse investeringsgroep aim.group en private investeerder Patrick Herwegh stappen in het kapitaal van Epyc, de Belgische marktleider in innovatieve e-learning op maat voor bedrijven.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

Epyc:

Epyc, oorspronkelijk opgericht in de schoot van de KU Leuven, werd vanaf 2003 door Wim Govaerts op de kaart gezet dankzij haar innovatieve leeroplossingen. In 2011 verwierf hij er samen met Bram Van den Borre de volledige controle.

Epyc profileert zich in de markt door vernieuwende e-learning oplossingen op maat aan de klant te brengen, en dit zo goed als volledig binnenshuis te ontwikkelen. De missie van het bedrijf is om mensen via leuke leerervaringen goesting te doen krijgen om bij te leren, en dit aan de hand van originele leerervaringen, zoals serious games en out-of-the-box opleidingstrajecten.

Daarenboven beschikt het bedrijf over eigen uitgeverij-activiteiten onder de labels Hit the Road (leermiddelen voor verkeer en rijbewijs) en Veiligheid op de Werkvloer (veiligheidsopleidingen voor middelbare scholen).

Zie voor meer informatie: www.epyc.be

aim.group:

aim.group werd opgericht door Dieter Aelvoet in 2014, als resultaat van een krachtige roep naar ondernemerschap. Doorheen de jaren groeide aim.group uit tot een volwaardige familiale investeringsgroep, met activiteiten en ambities overheen diverse sectoren en een gecentraliseerd team van experten. De focus ligt op familiale, succesvolle servicebedrijven die enkel aan de slag zijn voor andere ondernemingen (b2b).

Zie voor meer informatie: www.aim.group

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken