Fintechbedrijven POM en Mail to Pay slaan handen in elkaar

Fintechbedrijven POM en Mail to Pay slaan handen in elkaar

M&A-advies verkoop

2022

Transactie:

De Antwerpse start-up POM – Peace Of Mind die 8 jaar geleden werd opgericht door Johannes Vermeire en Tom Totté, wordt deel van het Nederlandse Mail to Pay, een portfoliobedrijf van Vortex Capital Partners. Het management en de aandeelhouders blijven aan boord. Mail to Pay is met 25 werknemers ongeveer dubbel zo groot als POM. De combinatie zal dit jaar een run-rate omzet draaien van om en bij 10 miljoen euro.

VDP trad op als adviseur van de verkoper.

Mail to Pay:

Mail to Pay is de grondlegger van de debiteurenprocesautomatisering in Nederland en automatiseert het facturatieproces van grote organisaties met innovatieve credit management software. De voorbije drie jaar heeft Mail to Pay in België met succes een mooie portefeuille opgebouwd in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg (ziekenhuizen en medische laboratoria), energiebedrijven, woonzorgcentra en verschillende financiële spelers.

Zie voor meer informatie: https://www.mailtopay.be/

POM:

POM is in 8 jaar tijd uitgegroeid tot een innovatieve leider in de digitale betaalsector in België met meer dan 1300 klanten in verschillende sectoren (energiebedrijven, waterbedrijven, overheden, ziekenhuizen, scholen, sportclubs, enz.). POM bouwt digitale betaaloplossingen om de verwerking van facturen, boetes, taksen, lidgelden, giften, … te vereenvoudigen voor zowel de verzender als de ontvanger. Een gebruiksvriendelijke en veilige betaalervaring is altijd het uitgangspunt.

Zie voor meer informatie:  https://www.pom.be/en/home

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken