Gescova & Vela Co-Pilot sluiten partnership

Gescova & Vela Co-Pilot sluiten partnership

Advisory

2023

Transactie:

Gescova en Vela Co-Pilot sluiten een partnerschap voor de verdere uitbouw van Gescova als Europese buitenmeubilairspecialist actief in 10 landen.  Bernard Gesquière en zijn zonen Frederik, Thomas en Sammy blijven vanuit een sterk gedreven zin om te ondernemen verantwoordelijk voor het dagelijkse management van de groep. Via deze operatie is de familie Gesquière klaar om zijn sterke groei voort te zetten als toonaangevende expert in en producent van buitenmeubilair.

VDP trad op als juridisch adviseur van Gescova.

Gescova:

Gescova is een familiebedrijf opgericht in 1977 en gespecialiseerd in hoogwaardig buitenmeubilair. De missie van Gescova is om bij te dragen aan de creatie van functionele, esthetisch aantrekkelijke en duurzame buitenleefruimtes. Het bedrijf streeft ernaar om de leefomgeving van mensen te verbeteren door middel van innovatieve ontwerpen en duurzame materialen.

Zie voor meer informatie: https://www.gescova.be/en/

Vela Co-Pilot:

VELA Co-Pilot Invest is een ambitieuze investeringsmaatschappij met familiaal karakter die vanuit zijn eigen succeservaringen en overwonnen hindernissen fungeert als investeerder in en co-piloot voor bedrijven en zijn ondernemende familie.

Zie voor meer informatie: https://www.velagroup.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken