Hypotheek.winkel en Verzekeringen NV slaan de handen ineen

Hypotheek.winkel en Verzekeringen NV slaan de handen ineen

M&A-advies aankoop

2021

Transactie:

Hypotheek.winkel en Verzekeringen NV slaan de handen ineen. Verzekeringen NV is het bedrijf achter de toonaangevende vergelijkingswebsites Verzekeringen.be en Assurances.be. Nadat in 2019 Vortex Capital Partners samen met het management een meerderheidsbelang verwierf in hypotheek.winkel wordt nu Verzekeringen NV onderdeel van dezelfde groep. Met deze nieuwe investering wil Vortex een multi-toegankelijke shop creëren en de toonaangevende marktplaats in België worden voor financiële producten en diensten.

VDP trad op als adviseur van de koper.

Vortex Capital Partners:

Vortex Capital Partners is een investeringsfonds dat zich richt op snelgroeiende kmo’s met een focus of software en technologie.

Zie voor meer informatie: www.vortexcp.com/

Verzekeringen NV:

Verzekeringen.be is de toonaangevende vergelijkingswebsite voor verzekeringen in Vlaanderen en Wallonië. Verzekeringen.be zorgt ervoor dat men de prijs en voorwaarden van verzekeringen kan vergelijken. De samenwerking versterkt de positie van beide bedrijven en is een eerste stap naar een one-stop-shop.

Zie voor meer informatie:  www.verzekeringen.be/

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken