SMART Toys and Games neemt The Happy Puzzle Company over

SMART Toys and Games neemt The Happy Puzzle Company over

M&A-advies aankoop

2022

Transactie:

Het toonaangevende Belgische puzzel- en spellenbedrijf SMART Toys and Games heeft het Britse The Happy Puzzle Company overgenomen. SMART zal de producten van The Happy Puzzle Company opnemen in haar groeiende portfolio en zal de distributie ervan verder uitbouwen via het uitgebreide netwerk van SMART. Gavin Ucko, de CEO van The Happy Puzzle Company, behoudt zijn functie in het Verenigd Koninkrijk samen met het volledige Happy Puzzle team, dat opereert vanuit de bestaande basis in Elstree.

 

Smart Toys and Games:

SMART Toys and Games is bekend van bekroonde merken zoals SmartGames, happy Cube en SmartMax. SMART’s focus op de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden heeft geleid tot een wereldwijd succes in de speelgoedmarkt. SMART heeft een reputatie opgebouwd als wereldleider op het gebied van single-player puzzelspellen, zoals de IQ Games reeks, Penguins on Ice, Squirrels Go Nuts en Guadrillion. Zij verwelkomen Happy Puzzle’s multi-player spellen zoals The Genius Square en Pandemonium en single-player puzzels zoals 30 Cubed en Illusion Cubes.

Voor meer informatie: www.smartgames.eu

 

The Happy Puzzle Company:

The Happy Puzzle Company is een in Hertfordshire gevestigd bedrijf dat bekend staat om haar succesvolle B2C-activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en heeft op bijna drie decennia tijd een klantenbestand van meer dan 400.000 consumenten en een aanwezigheid in meer dan 14.000 Britse scholen opgebouwd. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf ook een grote groei doorgemaakt op de B2B-markt, met een distributie in meer dan 20 landen.

Voor meer informatie: www.happypuzzle.co.uk

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken