Hypotheek.winkel finds strategic partner in Vortex Capital Partners

Vortex Capital Partners investeert in Hypotheek.winkel

M&A-advies verkoop

2020

12 JUNI 2020

Transactie:

Met de intrede van Vortex Capital Partners en David Geerts in het kapitaal, heeft hypotheek.winkel zijn zoektocht naar een strategische partner succesvol afgerond.

VDP trad op als ‘corporate finance’-adviseur en begeleidde de aandeelhouders van hypotheek.winkel bij de deal. We zochten een partner die de kracht van het businessmodel begrijpt en kan ondersteunen waar nodig.

Hypotheek.winkel:

Hypotheek.winkel, opgericht in 2001, groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke kredietmakelaar van België en realiseerde vorig jaar meer dan 1 miljard euro aan bemiddelde kredieten. Het bedrijf begeleidt particulieren in de zoektocht naar het geschikte hypothecair krediet via een franchisenetwerk van meer dan 90 vestigingen in Vlaanderen.

Zie voor meer informatie: www.hypotheekwinkel.be/

Vortex Capital Partners:

Vortex Capital Partners is een investeringsfonds dat zich richt op snelgroeiende kmo’s met een focus of software en technology. David Geerts, voordien lid van het managementcomité, wordt aangesteld als nieuwe CEO. Het franchisenetwerk vertrouwt op de ervaring van Vortex Capital Partners om een volgende stap te zetten in hun ambitieuze groeistrategie.

Zie voor meer informatie: www.vortexcp.com/

 

Hoe kunnen wij u helpen?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laat ons kennismaken